verwarming ventilatie brandertechniek aardgas aardgasverwarming brander centrale verwarming condensatieketel gasbrander gasluchtverhitter habilitatie hoog rendement industriële verwarming luchtverhitter

Huishoudelijke verwarming

Wij zorgen voor een oplossing helemaal op maat van uw behoeften en luisteren naar uw wensen. Wij kunnen u toepassingen aanbieden zowel met warmelucht systemen als met klassieke CV-installaties. De mogelijkheden zijn legio, een greep uit de toepassingen:

Warmeluchtgeneratoren:

Ook voor residentiële toepassingen wordt luchtverwarming toegepast. Via een kanalenstelsel van PIR-kanalen wordt de warmelucht naar de ruimten gevoerd waar deze nodig is. In combinatie met een gasgestookte condenserende MULTICALOR Udara toestel stookt u superzuinig. Door zijn modulerende werking is het warmtecomfort optimaal.

Condenserende gaswandketels:

In het gamma van de Atag condenserende ketels op gas heeft u een ruime keuze. Kleine en grote vermogens, met of zonder sanitair warm water, doorstroom- of voorraadboiler, al dan niet met zonne-energie. Aan u de keuze, maar steeds met één constante: de kwaliteit.

Klassieke CV-ketels op stookolie of aardgas:

De klassieker, maar nog steeds toepasbaar is de klassieke CV-ketel met aangeblazen brander op stookolie of aardgas. Zeer veelzijdig en robuust.